Informatii si comenzi directe la
0744-754 275, 0248-212.816
sau 0722-280.171
  office@electro-instal.ro

Despre ELECTRO INSTAL SERVICE S.R.L, furnizor de servicii de securitate pentru asociatiile de locatari in Pitesti

 

Interfoane pentru acces in bloc in PitestiS.C. ELECTRO INSTAL SERVICE S.R.L este o societate licentiata de către Inspectoratul General al Poliţiei Romane conform Legii nr. 333/2003, cu Licenta numarul 0881/T emisa in data de 13.07.2006. pentru activităţi tehnice, proiectare, instalare, întreţinere sisteme alarmare, precum şi consultanţă în domeniu.

Societatea noastra dispune de o experienta valoroasa in domeniul sistemelor de securitate, fiind prezenti pe piata din Romania din anul 2003, mai exact in zona municipiului Pitesti, oferind servicii de montaj si intretinere(service) pentru instalatiile de interfonie, pentru instalatiile de iluminat casa scarilor, sistemelor de avertizare la efractie, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme de control acces, sisteme de automatizari porti.

Obiectivele societăţii noastre sunt soluţionarea profesională a tuturor problemelor legate de sistemele de securitate şi câştigarea încrederii de lungă durată a partenerilor. Pentru obţinerea acestora oferim experienţa noastră profesională, experţii noştri pregătiţi precum şi consultanta in domeniu.

ELECTRO INSTAL SERVICE isi desfasoara activitatea dupa premiza “paza buna trece primejdia rea”, un proverb deosebit de apreciat in lumea funizorilor de securitate, pentru ca in acest domeniu, calitatea serviciilor, a echipamentelor, configuratia sistemelor, corectitudinea instalarii si echipa de perofesionisti sunt esentiale.

S.C. ELECTRO INSTAL SERVICE S.R.L. este dealer autorizat pentru marci de renume in domeniul echipamentelor si sistemelor de securitate, cum ar fi: DSC, DAHVA, HIRVISION, VIDY,BENINCA, ELECTRA, RESEL.