Informatii si comenzi directe la
0744-754 275, 0248-212.816
sau 0722-280.171
  office@electro-instal.ro

interfoanie

 

Electro Instal Service asigura mentenanta instalatiilor de interfonie si iluminat pe casa scarilor la Asociatiile de Proprietari din judetul Arges.

Inlocuieste interfonul vechi!Instalatia de interfon ELECTRA are o durata medie de utilizare de 6 ani. Avand in vedere progresul tehnologic spectaculos in domeniul produselor electronice, dupa cei 6 ani este aproape imposibil sa asiguri service si piese de schimb.
De asemenea, evolutia tehnologiei atrage dupa sine si diversificarea si rafinarea nevoilor si cerintelor utilizatorilor.Stiai ca poti avea mai mult confort si siguranta pentru caminul tau ?In loc de un interfon audio clasic, poti avea acum cel mai modern videointerfon. Noul videointerfon ELECTRA aduce acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: IMAGINEA, care spune mai mult decat o mie de cuvinte.De ce sa ai in casa ta recent renovata un interfon de acum 10 ani, invechit si depasit ?Design-ul actual al videointerfoanelor si interfoanelor ELECTRA, precum si functiunile suplimentare, satisfac chiar si cele mai exigente gusturi.De ce sa ai la intrarea in scara blocului un interfon uzat de miile de utilizari ale tastaturii si cartelei de acces, de intemperii si la care abia mai deslusesti lista locatarilor ?Noile panouri exterioare ELECTRA au suprafata GLASS si carcasa din aluminiu, lista electronica a locatarilor, tastatura TOUCH iluminata pe timp de noapte si acces cu tag de proximitate.De ce sa porti la legatura de chei o cartela optica, cand poti avea un tag de proximitate ?Accesul cu tag de proximitate este modern si mult mai facil.
Cu siguranta, unul din raspunsuri este costul reinlocuirii. Dar, daca privesti problema din perspectiva unei investitii in confort si siguranta caminului tau pentru 6 ani de acum incolo, pretul nu este deloc mare.
Suna acum la partenerul ELECTRA din orasul tau si cere o oferta de pret pentru noul videointerfon ELECTRA! 

interfoanie
interfoanie
interfoanie