Informatii si comenzi directe la
0744-754 275, 0248-212.816
sau 0722-280.171
  office@electro-instal.ro

Servicii

 

Centrale de supraveghere in Pitesti si service acordat asociatiilor de locatari in PitestiELECTRO INSTAL SERVICE SRL, servicii de calitate oferite unei piete largi. Detinem o gama larga de produse si tehnologii de securitate, potrivite pentru a satisface toate necesitatile de securitate la un cost optim.

Activitatea firmei noastre cuprinde configurarea, proiectarea, montarea, punerea in functiune si asigurarea mentenantei pentru urmatoarele tipuri de sisteme:

Sisteme de avertizare la efractie (centrale antiefractie, detectori de miscare, socuri, vibratii, echipamente wireless, sirene de exterior si interior, butoane si pedale de panica, dispecerate, GPRS)

Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face foarte eficient cu ajutorul unor astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite in spatiul dumneavoastra privat. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

Sisteme de televiziune cu circuit inchis (camera video alb-negru fara lentila, camere video color zi/noapte cu filtru IR retractabil, camere video color de exterior cu Led-uri si IR si lentila inclusa, camere tip Speed Dome, placi si unitati DVR stand-alone, software pentru analiza video si detectie persoane, lentile pentru camere video)

Sistemele de televiziune cu circuit închis sunt destinate supravegherii permanente a zonelor de interes. Rolul unui sistem de televiziune cu circuit închis este de a evalua alarmele reale sau false si de a supraveghea activitatea, în special în zonele de importanță sau la usile care au control al accesului.


Sisteme de interfonie (panouri exterioare de bloc/vila acces cu cardtag de proximitate sau cartela optica, posturi interioare audio semiduplex, monitoare video, amortizoare usi)

Sisteme de supraveghere video in Pitesti pentru asociatiilor de locatariUn sistem de interfonie reprezinta o masura elementara de protectie impotriva patrunderii persoanelor in spatiile private. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior, iar in cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Sisteme de automatizari porti (automatizari pentru porti batante/culisante, pentru usi de garaj, bariere auto intre 4-6,5m, bariere antifurt, sisteme de blocare loc de parcare)

Portile automate asigura un confort maxim (poarta se deschide singura, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii), caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Sisteme de control acces (centrale de control acces, cititoare si cartele de proximitate, sisteme de acces hotelier pe baza de SmartCard, sisteme de verificare patrula, turnicheti)

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile unui astfel de sistem ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

Sisteme de iluminat pe casa scarilor cu senzori

Pe lângă economia de energie și un plus de confort, o zona iluminata este mai putin vulnerabila comparativ cu un perimetru intunecat.

Totodata, firma noastra ofera service pentru urmatoarele tipuri de instalatii:

  • instalatiile de interfonieinstalatiile de iluminat casa scarilor - un sistem de securitate trebuie verificat si intretinut pentru a se functionarea in parametri optimi. Echipa noastra poate avea grija de acest lucru pentru dumnevoastra si se poate asigura ca sistemul dumnevoastra functioneaza in parametri optimi


De asemenea, puteti beneficia gratuit de consultanta, de suportul telefonic al unui reprezentant ELECTRO INSTAL SERVICE SRL, care va raspunde intrebarilor dumnevoastra si va incerca sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie.

Siguranta dumneavostra devine responsabilitatea noastra!

Nu ezitati sa ne contactati chiar azi!