Servicii

ELECTRO INSTAL

SIGURANTA CASEI TALE

01

PROIECTARE

ELECTRO INSTAL este licențiat pentru activitatea de proiectare de sisteme de securitate. Personalul calificat și avizat asigură servicii de elaborare a proiectelor pentru sisteme de alarmă la efracție, supraveghere video, control acces, intefonie audio și video și sisteme de sonorizare. Proiectele sunt elaborate în concordanță cu legislația din domeniu: Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012.

02

INSTALARE

Personalul calificat și cu experiență cumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de securitate, asigură instalarea, punerea în funcțiune a sistemelor de alarmă, a sistemelor de supraveghere video, sistemelor de interfonie și control acces. Lucrările de instalare a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare în caz de efractie și supraveghere video sunt efectuate numai de către personal care deţine certificat de competenţă profesională în acest sens.

03

SERVICE SI MENTENANTA

În conformitate cu legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012, societatea ELECTRO INSTAL asigură servicii de service și mentenanță pentru sisteme de alarmă la efracție, sisteme de supraveghere video, sisteme de interfonie și control acces. Lucrările de întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare în caz de efracție sunt efectuate numai de către personal care deţine certificat de competenţă profesională în acest sens.

SERVICII

• Sisteme de alarmare contra efractiei • Avertizare incendiu • Control acces • Interfonie si videointerfonie • Supraveghere video • Automatizari porti •

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

SISTEME SI ALARME ANTIEFRACTIE

Sistemele de alarmă descurajează tentativa de pătrundere neautorizată în imobile, ...

Vezi mai mult

CONTROL ACCES

Pentru controlul riguros al personalului şi/sau valorilor pe anumite trasee ...

Vezi mai mult

INTERFONIE SI VIDEOINTERFONIE

INTERFOANE AUDIO Sistemele de interfonie de poartă şi cele de ...

Vezi mai mult

AUTOMATIZARI PORTI

AUTOMATIZARI PORTI Automatizarea porților de acces auto facilitează accesul în ...

Vezi mai mult

SUPRAVEGHERE VIDEO

În obiectivele ce conțin valori importante securitatea completă nu poate ...

Vezi mai mult